Oslotur

Denne helga har jeg vært i Oslo sammen med søstra mi og ei jeg jobber sammen med. Vi har hatt ei helt fantastisk helg med masse handel (dvs at vi har brukt penger), sol og latter...

Vi fikk handla veldig mye alle sammen, men når man har med seg ei som er håndarbeidsglad og som kommer over garn på halv pris så nytter det ikke å si nei du får ikke plass i kofferten!!!
Så dermed så ble det til at jeg så klart kjøpte litt garn og en tur innom panduro ble det og!
Skulle nå egentlig ikke ha alt dette garnet da, men søstra mi stod ved siden av og sa at dette var en fin farge til det og det (ho strikker ikke selv da)...
Godt fornøyd jeg uansett, selv om jeg istedet for å slanke garnhaugen utvidet den litt...........................
Garn


Her er vi ute og spiser mat sammen med ett søskenbarn av meg og søstra mi og noen venner av dem. Det var et  nydelig vær, så vi satt ute lenge. Ho med ryggen til er søskenbarnet mitt, nr 2 er ho jeg jobber sammen med og jeg må vell si at det er jeg som er nr. 3, de tre andre er venner av søskenbarnet mitt.
meg, lenemariann siri
Søstra mi og ei venninne av søskenbarnet vårt.

Vi måtte innom ett søskenbarn til som jeg ikke har sett på flere år. Dette er ho og kjæresten med babyen på 6 mnd.  Det er skikkelig koselig å treffe på dem du ikke har sett på kjempelenge.
s?skenbarn

4 kommentarer

Strikkelise

16.apr.2007 kl.22:05

Hei på deg :)

Du koste deg skikkelig i Tigerstaden ser jeg og litt garn ble det på deg hos Strikkedilla tenker jeg.Gleder meg å se hva du får ut av det garnet og ønsker deg en fin uke.

Erica

17.apr.2007 kl.00:54

Veldig fine farger på garnet, søsteren din har god smak hun også :) Ikke sant det er koselig i Oslo? Gleder meg sammen med strikkelise til å se hva som blir tryllet fram av de lekre fargene!

Mariann (Søstra )

26.apr.2007 kl.18:02

Ja du gir meg skylden for handling av mye garn, men men.. Det kommer vel til å bli strikket opp om ikke alt for lenge. Si fra om jeg skal stikke inn til byen å handle mere da....;)

Her på Rena er det 25 grader nå!!

Mariann (Søstra )

26.apr.2007 kl.18:07

Nå har jeg prøvd 3 ganger å få inn et innlegg her.

Jeg får skylden for garnandelen,og det er ok det. Men du jeg kan sikkert se om de har mere billig garn igjen... Ikke lenge til jeg skal inn i byen igjen.

Her på Rena har vi 25 varmegrader nå.

Skriv en ny kommentar

hits