Hemmelig venn augustDa jeg kom hjem fra planleggingsdag i dag, så var det pakke i postkassa. Det gjorde godt til en kropp som har fått omgangssyka! Klarte ikke å pakke den opp før det hadde gått noen timer, senga var det beste stedet noen timer, men jeg leste avsenderadressen/stedsnavnet og sa med meg selv at denne pakken er fra Babsy. .

Nå når jeg har klart å pakke opp pakken så kan jeg ikke si annet enn takk til Babsy, denne pakken kommer godt med. 

hemmeligvenn august

hm2

Masse flott i pakken, garn - som jeg aldri har prøvd, masse oppskrifter - både hekla og strikka oppskrifter, masse perleutstyr, veskehåndtak, en pose med lavendelfrø - det skal lukte godt og ikke minst en hjemmelaget sminkepung - spent om jeg får beholde den selv eller om frøkena i huset stikker av med den, tror jammen jeg gjemmer den jeg.

4 kommentarer

babsy

17.aug.2007 kl.20:28

Så flott at du likte gaven.. hmmm ja det er ikke så mange fra Husnes så det var vel lite vist i og ta med hintene inni kortet *fnise* hi hi

ja jeg håper du får brukt noe av det og at du føler deg mye bedre i morgen den dag,.. huff og huff slik omgangsyke er siste sort og få i huset ja...

STOR god bedring klem fra ho Babsy *klem*

toneh

17.aug.2007 kl.20:41

Hei og takk for titten i bloggen din! Koselig pakke du hadde fått, og du lager masse fint! Ha en fin helg!

17.aug.2007 kl.21:41

Ekstra hyggelig med gave når man ikke er i form.... God helg!!

Gryni

18.aug.2007 kl.10:15

Her var det jammen mye fint. Heldig er du. Smetteskjerfet og babybootsene var lekre. Heldig er den babyen som skal få dette:-) God helg!

Skriv en ny kommentar

hits