Førjulsgave fra "dinhobby"

Inne på dinhobby var det noen som skulle lage en førjulsgave til 2 stykker, man måtte komme med ei god begrunnelse for hvorfor det var du som skulle få pakken. Jeg la nå inn en begrunnelse, og jeg var nå så heldig å bli trukket ut som vinner. Jeg hadde ikke den beste begrunnelsen da, men jeg ble "loddtrekt". Uansett glad og fornøyd ble jeg og det var masse flott i pakken som dere ser.
din hobby 004
Knapper, perler, ørekroker, smykkeanheng, tråd, paljetter og nisse.

din hobby 005
Trehjerter, smykketråd, god jul i finer, "klistremerker" (stjerner, tre og nisse), blomster som kan festes på f.eks kort (vet ikke hva det heter), lommebok og leppestiftveske - leppestiftveska tok datra på 5 år med en gang, den skulle ho ha lipglossen sin i.

din hobby 006
Isoporhjerte og ull (nå blir det filting), 2 nøster med mor aase garn, stoffbiter, nissebroderi (sønnen lurte faktisk på om han kunne få prøve å sy på det - det skal han så absolutt få), bastbånd og bambusstrikkepinne.

Som dere ser så var det en skikkelig innholdsrik pakke
 og jeg tror ikke det er mye av det som jeg ikke kan få brukt.

3 kommentarer

toja

08.des.2007 kl.18:00

Så heldig du har vært! Gratulerer og ha en fi lørdagskveld!

Torunn

09.des.2007 kl.11:35

Kjempemykje flott du fekk!!! Gratulera!! Flotte Bosniatøflar du har strikka, flotte nissar og klutar. Og kjempeflotte adventskalendarar! Ønskjer deg ei flott helg og ei fin adventstid!

Linn Regine

10.des.2007 kl.14:51

Så mye flott du har fått! Gratulerer! Kjempefine de bosniatøflene også! Ha en fortsatt flott adventstid :)

Skriv en ny kommentar

hits