Ups - mange prosjekter

 på pinnene - skal vi se:

Garnmysteriet 3:
garnm3    strikk 005

Denne blir det vel til at jeg strikker på sånn etterhvert som "deloppgavene" kommer inn på mail.

Fisketeppealong 2:
fisk5        strikk 007

Denne skal ikke være ferdig før 1.juni, så det skal jeg vel klare.
Har strikket 32,5 fisker hittil.
Strikker i tove og har faktisk planer om å tove det bitte bitte litt.

Veskelaong:
Inne på dinhobby så har jeg hengt meg på februaralongen som er veskealong. Her har vi fått en masse vesker å velge i: hekla, strikka, sydd. Jeg har foreløpig startet på ei vinflaskeveske - da får jeg prøvd å lage det og.
strikk 009


Babysett:
strikk 008
Dette er jakka som er i boka "min baby". Jeg skal strikke denne jakka, ei bukse og ei lue for ei på jobben som blir tante om 4 uker. Må vel bli ferdig  - tror dere ikke det?

For å si det slik så er det babysettet som er førsteprioriet i denne omgang, alt det andre blir sånn innimellomstrikk når jeg er lei av å strikke på jakka.

Jeg har også ett par jaktvotter/hansker på pinnene, men de blir en ufo foreløpig. Er ferdig med en og holder på med nr. 2.
Har ikke strikket på den på flere uker, grunnen er rett og slett den at sønnens hender er mye større enn det vottene/hanskene er!
 Jeg skal gjøre dem ferdig altså - engang.
Når jeg tenker meg om så fikk jeg garn på fredag for å strikke ett par bosniatøfler til ei på jobben også, men ho har heldigvis sagt at ho ikke trenger dem enda.
Godt er det for jeg skal jo jobbe med studiene innimellom strikketøyet også - eller er det motsatt...............

2 kommentarer

Kongroa

09.feb.2008 kl.20:09

Jaktvotter, er det vanter med votteklaff over? Jeg har ikke barneoppskrift på slike, så jeg lurer på hvor du har funnet oppskrift.

Nena

09.feb.2008 kl.23:48

Det er så deilg å se at andre også ha mange prosjekter på en gang ;-)Hils sønnen å si at kaka hans så KJEMPEGOD ut - flott pynet :-)Lykke til med alle prosjektene dine :-)

Skriv en ny kommentar

hits