April lua - short rows wavy hat

Da har jeg strikket april lua i luer2008luealongen.
Den har faktisk blitt strikket i pausene på skolen i dag. Greit å gjøre noe da også og ikke bare sitte med hendene i fanget.
En veldig enkel lue å strikke.

bt 004
Har ikke gjort noe med hullet i toppen enda, fordi jeg vet ikke om jeg skal strikke den sammen eller om jeg skal lage dusk/pynt der - vurdere faktisk en stor knapp. Får se når jeg kommer hjem til mitt kjære hjem - ikke greit å være mange mil unna alt man har av utstyr.

Det er sikkert noen som kjenner igjen garnet - og ja det stemmer det er det samme garnet som jeg brukte på ei lue i ett tidligere innlegg her.
Må innrømme at jeg  har rekt opp den lua og strikket denne i stedet. Var ikke noe vanskelig valg siden jeg ikke var helt fornøyd med den og så passa den heller ikke til frøkena i huset.
Hvem som får denne er jeg ikke så sikker på. Enten så blir den lagt i gavekurven eller så får frøkena den. (men hun har da fått så mange nå.)

Garnforbruk: ikke helt enkelt å svare på siden jeg ikke har noe vekt her jeg sitter nå, men jeg hadde med meg det jeg rekte opp fra den andre lua så jeg sier ca. 80 gram (sjekker når jeg kommer hjem), og så er den strikket i topp`t tå.
Her ble det rettelse gitt - brukte bare 70 gram.

Mønsteret til denne lua finnes her.

(nå er det kommet ønsker om lue fra gutten i huset også- og det skal være skikkelig guttelue. Kanskje på tiden at han får ei snart)

Én kommentar

sipusa

08.apr.2008 kl.21:27

Fin lue!! Blir artig å se hva du gjør med toppen!!

Skriv en ny kommentar

hits