En hyggelig melding på en søndagsmorgen

Pleier å ta en titt på bloggen min på morgenkvisten for det kan jo være noen som har vært så greie å lagt igjen en kommentar, og det var det denne dagen også.
Jeg er rett og slett rørt  her jeg sitter i sommervarmen med ett stort glass med sitronvann.

I kommentaren fra Babsy stod det "at jeg har nominert deg" inne på bloggen min", og så nysgjerrig som jeg er så tar jeg vel en tur innom en trivelig blogg - hvor jeg pleier å være ofte.
Der inne på bloggen til Babsy kommer denne awarden opp etter at jeg har lest meg gjennom skikkelig trivelig lesestoff. Jeg pleier å kose meg skikkelig inn hos Babsy, for ho har så masse trivelig å skrive om både håndarbeid og familien sin.
brilliante 
Tusen tusen takk skal du ha Babsy, ja jeg blir helt rørt jeg.

Reglene er som følgende:
1. Vinneren kan legge awarden inne på bloggen sin.
2. Legg en link til den du mottok awarden fra
3. Nominer minst 7 blogger
4. Legg til deres linker på din blogg
5. Legg en melding på bloggen til den som er nominert

Da skal vi se da, jeg nominerer disse jeg:

BABSY  - hun får den tilbake rett og slett for det jeg har skrevet tidligere her, og så syr hun så masse flott.

MANNE - for at hun orker å drive ett slikt koselig forum som hobbyboden er, slik at vi hobbyglade har en trivelig plass å møtes. Hun fortjener en slik en for tiden.

RONILLE  - for at hun er ei som er skikkelig flink til å dra på bloggbesøk og legge inn kommentarer.

MONAI - hun får denne for at ho er en racer på votter, og så er ho ei skikkelig trivelig dame som jeg har hatt gleden av å treffe.

RANDI - hun fortjener en slik på grunn av alle de flotte vottemønstrene ho lager (jeg må få strikket noe av dem selv snart, for de er rett og slett nydelige.)

IRENESOL - ei dame som får ting unna, og så har hun vært skikkelig flink og strikket masse til seg selv i år.

BEYLA - når man leser bloggen hennes så blir man i godt humør, for hun skriver så herlig. Det er stille der inne for tiden, men hun har flyttet og så regner jeg med at hun nå er i bryllupsforbredelsemodus (hjelpes for ett ord det ble)

SIPUSA - rett og slett for at ho er den ho er, og får til noe av hvert garnnøste.

Klem til dere alle 8, dere fortjener nomineringa så enormt.

3 kommentarer

sipusa

27.jul.2008 kl.12:42

Å tusen takk! For fine ord og award.Skal få ut fingeren og få gitt den videre.kan være jeg er litt treg, har visst en annen også og det er så vanskelig å velge noen å gi den videre til for det er så masse bra....

Beyla

27.jul.2008 kl.19:39

Åhh så koselig!! Tusen takk!! Trengte oppmuntring nå - har flytta inn i ENDA EN midlertidig kåk, og begynte å tømme hengeren for noe av flyttelasset vi aldri pakket ut.. la meg si det enkelt: Alt garnet mitt er pill rottentmuggent. Jeg gråter!!

Nattugla

29.jul.2008 kl.07:51

Takk for støtten..joda, den er fin den cirkacardigan også, å jeg sysler med tanken på å strikke den andre å...men ikke med det første. Ha en flott uke!

Skriv en ny kommentar

hits