Garnforbruk august

Da er nok en måned over, og jeg har tatt en opptelling over hva jeg har brukt/kjøpt/fatt i august.

Igjen fra august:     6798 gram

Brukt    ................... 1240 gram

-----------------------------------------

Har da...................... 5558 gram pr. 1.september.

Jeg har som dere ser verken kjøpt eller fått noe garn i august - stolt over meg selv nå! 
Har fått brukt mye garn, det blir vel en stund til det går ut så mye garn igjen.

3 kommentarer

sipusa

05.sep.2008 kl.20:25

Wow! Ja grunn til å være stolt: definitivt: gratulerer!!(nå må du feire med å kjøpe noe riktig lekkert garn...hehe....hilsen fristerinnen;-)

Beyla

05.sep.2008 kl.23:00

Åh så lite garn du har igjen!!! Nesten skummelt!! Og tenk så deilig når du har kommet ned til veldig lite, så kan du handle til masse herlige nye prosjekt! Synes bamsesekkene du har laget var bare nusselige -s akl foreslå slike til veninna mi i alta, de har også sånn skolebamse! Ja, måtte parkere strikketøyet nå, har strikka i en halvtime ad gangen omtrent tre ganger idag og nå skreik skuldra au og stopp. Så da stoppa jeg!! :) Har du det fint vennen? det var så koselig å høre fra deg!!

Beyla

06.sep.2008 kl.17:28

steike ta, du har vært flink! kom hit og drikk irish med meg du :D Gleder meg til å se vesten!! Her har man jammen ikke vært spesielt aktive idag, mest sånn innearbeid type klesvask og brødbaking og middagskoking og hundestell og litt strikking... sløvt og deilig!Akkurat nå har jeg end god del mere garn enn jeg pleier å ha, synes det er greit å ha et par kilo liggende så man kan hive noe på pinnene der og da hvis man får behovet.. men nå ligger det bæreposer rundtom halve sofaen her, så jeg nekter meg selv å legge det i boden - må strikke det opp, ellers blir lagret veldig mye større enn planlagt...!! det er det fine med å følge med på dere som slanker, man får litt øynene opp for hvor fort gjort det er å ende opp med ganske mange uplanlagte kilo!!

Skriv en ny kommentar

hits