Dukketeppe og jeg har ryddet i garnet mitt

Gjør ikke annet enn å bruke garn fra garnlageret, så det ble ett dukketeppe i går mens jeg så Barbie,- og Harry Potter filmer sammen med barna.
skole 004  skole 005  lager

I mønsteret er det hvite strikket med ett pelsgarn, men jeg hadde ikke noe som passet og da ble det "vanlig" garn istedet.

Størrelse. 37 x 34 cm
Pinne: 3.5
Garn:80 gram hvit smart og lilla falk
Mønster: sandnes dukkehefte 0204


Spurte før helga lærerne i klassen (4.kl) til sønnen min om de hadde lyst på (litt) garn, og svaret tilbake var: "å ja, tusen tusen takk det tar vi gjerne imot!"
Så  i helga gikk jeg over det jeg hadde og fant fram dette (det er nå litt det) :)) eller hva? Grunnen til  at jeg spurte skolen var rett og slett det at jeg ikke kommer til å klare å lage noe av dette garnet - det er rester og ett nøste av hvert. 
Nesten litt flaut å si at det ble 2630 gram som sønnen skal ha med seg på skolen i dag - har lovet å kjøre han da:) men akk så herlig (og tomt) det ble i hyllene mine....
skole 001  
De ble kjempeglade på skolen og synes det var for mye - men akkurat det bryr jeg meg ikke om, for jeg er glad jeg ble kvitt det jeg.

4 kommentarer

sissel

21.sep.2009 kl.10:35

Så søtt dokke teppe er. Herlig måte å bruke rester på :) Som deg har jeg også hele nøster som rester, ikke enkelt alltid å finne noe å bruke det på. Har også levert masse garn men til SFO der en veninne jobber, de sloss omtrent om det, hi hi, godt noen får glede av det.

Hå ei flott uke

Hanne

21.sep.2009 kl.13:19

Er det ikke kjekt å ta en generalopprydding og FÅ DET UT? Og du kan trygt gå ut fra at det blir til glede der det kommer. Vi ga masse plastperler til SFO sist jentene ryddet skikkelig på rommene sine. Fire dager etterpå kom eldstejenta hjem etter å ha sittet barnevakt - da hadde hun et fargerikt armbånd på seg som "passe-ungen" hadde laget til henne .... på SFO :-) Det er vel også et slags kretsløp??

Hanne

21.sep.2009 kl.13:48

Kjempe fint teppe :) Det var en god ide. Kjempe smart å gi bort garn til en skoleklasse. Kunne godt tenke meg å minske garnlageret mitt jeg også, og mye av garnet har jeg ikke sjanse til å få gjort noe fornuftig med. Kjempe søte baby booties du har laget lengre ned. Har rester av samme garn jeg også, oghar begynt med de første paret, fant ut at jeg hadde for lite garn, og den første tøffelen ble helt mislykket. Må nok prøve igjen siden.

hobbyvenn

21.sep.2009 kl.19:19

Nydelig dukketeppe du har strikket. Det kommer nok til å bli populært hos dukkemammaen. Bruke garn fra lageret er noe jeg også "jobber" med for tiden. Litt kjedelig når en må velge andre farger og garnsorter enn en i utgangspunktet tenkte på, men som oftest så blir det overaskende bra likevel.

Skriv en ny kommentar

hits